Избрани Новини

Боливудските звезди Шарук Кхан и Кайджол снимат автоекшън в Банско

Довършват финалните сцени на индийската мегапродукция "Dilwale"

Финалните сцени на индийския филм "Dilwale", в който главната роля изпълнява Краля на Боливуд Шарук Кхан, бяха заснети тези дни в Банско и "Пирин Голф Клуб" край Разлог.

"Сцените, които са заснети в "Пирин Голф Клуб" са драматична, любовна, запознаването, залюбването на двамата главни герои. Това, което в момента снимаме, е надбягването с автомобили на главните герои. Те се карат, разделят се, след това пак се събират", разказа за финалните сцени Александър Пейчев, цитиран от struma.bg.

Филмът е индийският вариант на „Ромео и Жулиета“, една истинска и разтърсваща любов. Последните финални сцени, в които двамата влюбени - главните герои, чиито роли се изпълняват от Краля на Боливуд Шарук Кхан и актрисата Кайджол влизат в лудо надбягване с коли, бяха заснети по улиците на Банско. Сцената ще бъде завършена в Каварна, ще бъде много драматична, но със щастлив завършек. Там двете коли се завъртат, но главният герой спасява главната героиня, издадоха от екипа.

По време на снимачния ден се правеха близките планове на главните герои в движение и не се налагаше намесата на дубльори или каскадьори. По-голямата част от техническия екип не бяха ангажирани почти с нищо, просто наблюдаваха работата на паркинг колата.

„Тук каскадьори взеха участие само в една сцена, в която имаше бързо каране. Почти през цялото време при заснемането на филма участват каскадьори и дубльори. Актьорите не могат да направят всички сцени сами”, каза екшън режисьорът Калоян Воденичаров и допълни: „Благодарни сме на всички за разбирането. Много лесно се снима в Банско. Хората ни оказват пълно съдействие. Полицията също. Банско стана много известен в Боливуд. Зимата също снимахме тук и филмът стана в Боливуд най-голямата мегапродукция, снимана някога в Индия. На този филм режисьор е Рахид Чати, който е най-добрият режисьор в Индия”, допълни К. Воденичаров.

За заснемането на сцените в Банско не бяха набирани местни роми за масовите сцени, каквато беше първоначалната идея. В заснетите в курорта сцени дори не е била необходима масовка. От екипа обаче казаха, че на "Пирин Голф" е заснета такава сцена, но са докарани хора от София, участвали и преди като масовка и които са наясно какво трябва да правят.

Както по-рано съобщихме, в началото на месеца, докато главните актьори си почиваха в Индия, българи каскадьори снимаха екшън сцени на летището край Сапарева баня. Там в продължение на седмица бяха потрошени коли за половин милион лева, купени предимно от автокъщите в Дупница.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов