Избрани Новини

Първата българска футболистка в английската висша лига посрещна гости

Евдокия Попадинова проходи във футбола с екипа на родния "Места“

Роднини гостуваха в Бристол на първата българска футболистка в английската висша лига, хаджидимовката Евдокия Попадинова. 18-годишната националка в продължение на часове се радваше на присъствието на младия си дядо Стоян Шаламанов, съпругата му Розалия и синовете им Слави и Крум /вляво на сн. 1/. Петимата се разходиха из града и обядваха в местен ресторант /сн. 2/, след което националката на България изпрати гостите си за Лондон, където живеят и работят от години.

Евдокия Попадинова проходи във футбола с екипа на родния „Места“, където риташе наравно с момчетата до 14 г. под наставленията на баща си Димитър Попадинов. По-късно премина в благоевградския елитен „Спортика“, откъдето в началото на сезона се прехвърли в „Бристол“.

„Чудесно е да има кой да те подкрепя в чужбина, особено ако става въпрос за близки родственици, какъвто е моят случай. Вниманието им ме прави щастлива и ми дава допълнителна мотивация да се състезавам”, заяви Е. Попадинова, която вече изигра няколко официални мача за британския си тим.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)