Избрани Новини

Зет на дървен бос от Разлог почина внезапно

28-годишният мъж е получил инсулт и изпаднал в кома

Зетят на известния в Разложко дървен бос Георги Пандев-Чадъра - Спасимир Янакиев от Разлог, е починал вчера внезапно в столичната клиника ИСУЛ. В четвъртък сутринта 28-годишният мъж е получил инсулт и изпаднал в кома, веднага е транспортиран за София, но лекарите не могли да спасят живота му, съобщава struma.bg.

Според подробностите, огласени от близките му, сутринта Спасимир се оплакал на съпругата си Мартина, че го боли главата. Двамата били в жилището им в Разлог. След като главоболието продължило да го мъчи, Мартина извикала личната лекарка на съпруга си д-р Здравка Добрева.

Лекарката пристигнала в дома на Янакиеви, премерила кръвното на пациента, констатирала стойности от 150 на 90 и посъветвала Мартина да му даде една таблетка нурофен. Спасимир изпил таблетката и останал в леглото. Час по-късно съпругата му го намерила, изпаднал в кома. Тъстът му Георги Пандев веднага го откарал в Спешен център - Разлог, оттам го транспортирали в ИСУЛ, но без резултат.

„Лекарите в Разлог се хванаха за главите, когато разбраха, че зет ми е бил лекуван с хапче, кой знае дали въобще апаратът на докторката е бил верен, още не мога да осъзная какво точно се случи”, коментира вчера потресен бизнесменът.

Спасимир работел в един от неговите цехове и до момента никога не е имал здравословни проблеми, затова шокът от загубата у хората, които го познават, е още по-голям.

Спасимир Янакиев и дъщерята на Георги Пандев - Мартина, се ожениха само преди година и вдигнаха изискана сватба с 250 гости. Двамата нямат дете.

Семейството на младия мъж е добре познато в Разлог. Преди няколко години родителите му Кирчо и Бойка Янакиеви стопанисваха едно от най-популярните заведения в Разлог, известно в града като „Фонтаните”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)