Избрани Новини

Син на екскриминалист наръгаха с нож

Арестувани са братя Велеви

Масов бой посред бял ден пред кафене "Какао" в центъра на Разлог изправи на нокти граждани, седнали да пият кафе в съботния ден, съобщи Struma.com. Пред очите на десетки свидетели братя, известни като Велевите, които пиели кафе в "Какао", влезли в схватка с групата на сина на шефа на охранителна фирма "Елос" Пене Алексиев-Красимир.

Единият от Велеви хвърлил метален стол по главата на Алексиев, намесили се приятелите му и се завихрил бой, при който Красимир е наръган с нож в крака. Ето какво разказа той минути след като излезе от упойка заради обработване на дълбоката му прободна рана: "Преди обяд се разхождахме с братовчед ми и негови приятели по главната улица на Разлог, минавайки покрай кафене "Какао", забелязах 2-ма едри мъже, които ни сочеха и се смееха, приближихме до заведението и те започнаха да ме псуват. Не разбрах, защо, като въобще не ги познавам.

Изведнъж единият от тях хвърли метален стол по главата ми, приятелите на братовчед ми попитаха "какво правите бе" и тези скочиха, намесиха се и техни приятели и бяха повече от нас, докато се опомня от удара със стола, единият от въпросните братя, които разбрах в последствие кои са, извади нож и го заби в крака ми, зад мен беше едно от приятелчетата на братовчед ми, той протегна ръка, за да го спре този с ножа и също пострада. После ми прилоша, дойдох в съзнание, когато чичо ми ме носеше на ръце в Спешния център на Разлог, това е", разказа Алексиев младши. Свидетели на кървавия екшън били майки с деца, които пищели при случилото се. Според запознати напоследък в Разлог група от криминалнопроявени лица се е обединила и сякаш иска да връща мутренските времена, заплашват и рекетират хора, бият се навсякъде в заведенията.

Припомняме, че дързостта им в Разлог стигна до там, че преди около месец бе опожарено кафене "Фокс" на К. Кръстева, съпруга на местния полицейски началник. Всички участници в днешния инцидент са привикани в полицията. Братята са задържани.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)