Избрани Новини

Седем са кандидатите за директори на общински училища в Пиринско

Утре ще се проведе и устният изпит

7 кандидати за директори на общински училища в Пиринско се явиха на писмен изпит днес. Той се проведе в сградата на НХГ „ Св. Св. Кирил и Методий” в Благоевград.

В битката за шефския пост на Спортния интернат в Благоевград влизат досегашната временно изпълняваща длъжността директор Миглена Бояджиева и Евдокия Пиринчиева-Славеева, която е консултант в Центъра по кариерно ориентиране към РИО - Благоевград.

За шеф на ОУ„Братя Миладинови” в с. Годешево, община Сатовча, има само един желаещ - Илия Хаджиев. 4-ма са кандидатите за директори на ОУ „Гоце Делчев” в село Беслен, община Хаджидимово. Там конкуренцията е между досегашния ръководител на школото вр.и.д. Василка Манова, бившия Емил Башев и още двама - Чавдар Чапкънов и Нейчо Узунов. Резултатите ще станат ясни до дни, след като утре се проведе и устният изпит.

Освен за 3-те общински, в момента тече конкурс и за директор на 2 държавни училища - Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев и Професионална техническа гимназия в Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)