Избрани Новини

Откриват стадиона в Разлог

Официално се открива днес от 19 часа

Най-добрият стадион в Югозападна България ще бъде официално открит по подобаващо грандиозен начин. Зрелищното откриване на най-добрият стадион в Пиринско ще се състои днес  от 19:00 часа. За откриването на стадиона в Разлог са мобилизирани спортни клубове от града, сред които Футболен клуб „Пирин” – Разлог, Волейболен клуб „Пирин – Разлог”, Клуб по спортно ориентиране – Разлог, Ски клуб – Разлог. Всички те подготвят атрактивна спортна програма, която ще бъде представена на зеления терен в Разлог.

Официалното откриване на модернизирания стадион в Разлог ще започне точно в 19:00 часа с рязане на трикольорна лента и водосвет. След предвидената спортна демонстрация на стадиона с 6500 седящи места ще пее българската поп изпълнителка Михаела Филева

Модернизираното спортно съоръжение в Разлог е едно от най-добрите в Югозападна България и дава повод за гордост и самочувствие както на спортните клубове от община Разлог, така и на местното население.

Направен е ремонт и реновация на съществуващите сгради, изградени са нови парапети и огради, реновирани са трибуните. Трибуните са разделени според изискванията на две зони - места за гости и такива за домакини със съответната буферна зона между тях. Монтирани са нови пластасови седалки с облегалки в зелено и оранжево, на които е изписано „Разлог”. Капацитетът на стадиона в Разлог е 6000 седящи места. Изградена е козирката над трибуните и е монтирано видео табло, които допълват модерния облик на стадиона в планинския град. Изграденое ново помощно тренировъчно игрище за целогодишно използване с подходяща настилка от изкуствена трева и осветление. Ремонтираните три сгради - съблекални и помещения за треньори, медицински кабинет и съблекалня съдии, помощно помещение, имат също изцяло нов вид. Създадена е достъпна среда за хора в неравностойно положение, като местата за инвалиди са пред трибуните а достъпът до тях се осигурява от централния вход на стадиона по съществуваща асфалтирана алея.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов