Избрани Новини

Цветан Цветанов официално представи кандидатите за кметове от ГЕРБ за общините в Благоевградско

ГЕРБ в Благоевградска област стои изключително добре, похвали се Цветанов

ГЕРБ ще участва в предстоящите през октомври местни избори с най-достойните, качествени кандидати, хора с професионален опит, потенциал и амбиции. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Благоевград по време на официалното представяне на кандидатите за кметове от ГЕРБ за общините в Благоевградска област.

„Натрупахме сериозен опит, имаме добре подготвени кадри, които да бъдат кандидати както за кметове и общински съветници, така и за министри, за държавни служители на различни постове. ГЕРБ в Благоевградска област стои изключително добре и винаги е постигала високи резултати, затова искам да благодаря на жителите, че винаги ни подкрепят”, подчерта Цветан Цветанов. 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обяви д-р Атанас Камбитов като единствена кандидатура на местната структура и подкрепена от Изпълнителна комисия за втори кметски мандат в Благоевград. „Атанас Камбитов преобрази Благоевград в позитивен план. Опитът, който натрупа като народен представител, му помогна да управлява Благоевград по-най-добрия начин. Това бе най-правилният избор на ГЕРБ  за Благоевград за местния вот през 2011 г.”, подчерта Цветан Цветанов. Той пожела на Камбитов да постигне изборен резултат над 60% още на първи тур. „Тогава цялата администрация и всички тези, които ще бъдат избрани ще могат да започнат веднага своята работа по новите цели и приоритети, които са свързани с новия финансов програмен период“, заяви Цветанов. 

Цветан Цветанов посочи, че заради успешните им мандати отново се гласува доверие на кметовете на Банско – Георги Икономов и на Разлог – Красимир Герчев. ”Атанас Камбитов, Георги Икономов и Красимир Герчев са кметовете, които показаха европейска визия и това как може да се възползваме от европейската солидарност. Победата в Благоевград, Банско и Разлог още на първи тур е изключително важна, защото ще даде самочувствие и мотивация на нашите кандидати, които ще отидат на втори тур“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов обяви, че двамата депутати Георги Андонов и Кирил Котев ще се включат в кметската надпревара за общините Гоце Делчев и Сандански, като подчерта, че те са фигури, които могат да дадат друг облик и поведение на местната власт в техните общини. Цветанов представи кандидатите за кметове и на останалите общини: за община Белица – Иван Богданов, община Гърмен – Сергей Младенов, община Кресна – Атанас Махлелиев, община Петрич – Димитър Бръчков, община Сатовча – Пламен Поюков, община Струмяни – Ваня Илиева и община Якоруда – Ваня Гатдерова. За община Симитли с решение на местната структура ГЕРБ подкрепя досегашния кмет Апостол Апостолов. „В община Хаджидимово ще обявим по-късно нашата кандидатура. Категорично заявявам, че ПП ГЕРБ няма да подкрепи досегашния кмет на общината”, каза още председателят на Националния предизборен щаб.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов