Избрани Новини

Камион навлезе в насрещното и предизвика катастрофа

Друга катастрофа стана на разклона на селата Кочан и Осина

42-годишна жена от Доспад пострада при пътен инцидент вчера около 16:50 часа в района на разклона на селата Долен и Долно Дряново, съобщава dariknews. Пътно-транспортното произшествие е станало при удар между товарен автомобил "МАН", управляван от 42-годишен мъж, който навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Фолксваген Пасат”, в който е пътувала жената. Тя е с охлузна рана в областта на главата, а след оказаната й медицинска помощ е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отчели отрицателен резултат.

Още едно пътно-транспортно произшествие са установили органите на реда през изминалото денонощие. 43-годишен мъж е пострадал- без опасност на живота, в района на разклона на селата Кочан и Осина.

Инцидентът е станал вследствие на сблъсък между лек автомобил "Хонда Акорд", управляван от 31-годишен водач, който завивайки на дясно за навлизане в крайпътна територия, не пропуска и блъска лек автомобил „Опел Зафира” с 43-годишния мъж. След оказана медицинска помощ, той е освободен за домашно лечение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов