Избрани Новини

Камион се подпали на изхода на Симитли

Водачът успял навреме да излезе от кабината и да се спаси

Пожар избухна в камион по време на движение на пътя от Симитли за Банско, информира  standartnews.com. Сигнал за инцидента е подаден във вторник към 08:15 часа. Товарен автомобил лумнал в пламъци на изхода на Симитли в посока местността "Предел". Водачът успял навреме да излезе от кабината и да се спаси невредим. На място са пристигнали огнеборци от Благоевград, които бързо потушили огнената стихия. Нанесени са сериозни материални щети на возилото. Причина за пожара е техническа повреда в товарния автомобил.

Огън съсипа и 4 декара лозе край петричкото село Ново Кономлади. Сигнал за огъня е подаден от жители на селището в 16,40 часа във вторник. Два екипа на РС ПБЗН – Петрич са гасили пожара. Лозовият масив обаче е изпепелен. Човешка небрежност при боравене с открит огън е най-вероятната причина за инцидента.

Огън лумна и в селскостопанска постройка в местността Троица край Якоруда във вторник в 10,30 часа. Унищожени от пламъците са две дървени постройки, изгоряло е и едно теле. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. Не се изключва версията за умишлен палеж.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)