Избрани Новини

43 голфъри се състезаваха за наградите на "Пирин Голф и Кънтри Клуб" в Разлог

Участниците играха в две дивизии

43 голфъри мериха сили на голф игрището на Разлог - Пирин Голф и Кънтри Клуб в турнира „Steli, Sarai, Sena Golf Cup”, спонсориран от дългогодишните партньори на клуба – „Стели” ООД, „Сена 12” ЕООД и ЕТ „Сарай 73”.

Състезанието се проведе на корс Б в Пирин Голф и Кънтри Клуб, комбинация от двете голф игрища на клуба. Участниците играха в две дивизии. В дивизия "А" се състезаваха голфъри с хендикап от 0 до 18,4, които играха във формат нетен строукплей. В дивизия "В" , хендикап от 18,5 до 36, форматът бе нетен Стейбълфорд.

Обявени бяха две специални награди - за най-дълъг удар на 11-та дупка спечели Борислав Крачанов с дистанция от 207 метра от жълтия тий бокс, а наградата за най-близо до дупката, на 15-та дупка, спечели Надежда Грийн, само на 3,33 метра от пин позицията.

В дивизия "А" на първо място с 64 удара се нареди 17-годишният Михаил Трифонов. Второто място бе отредено за Галин Ганчев, 67 удара, а на трето място се нареди Уорън Смит, само с 1 удар повече.

В дивизия "В" първото място грабна Тодор Т. Тодоров с нетен резултат от 41 стейбълфорд точки. На второ място се нареди Ваня Маневска с 39 нетни стейбълфорд точки, следвана от Бойка Мицанска, също с 39 нетни стейбълфорд точки, но с малко по-висок хендикап.

Времето по време на турнира беше благосклонно към участниците, като малко след края на състезанието заваля дъжд, който пък от своя страна допринесе за приятна обстановка по време на награждаването и коктейла след него.  По време на церемонията и на коктейла участниците се насладиха на месни деликатеси, предоставени от ЕТ Сарай 73, вина, алкохол и безалкохолни напитки, предоставени от Сена 12 ЕООД, плодове и зеленчуци, предоставени от Стели ООД.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов