Избрани Новини

Предлагат пробация на Асен Бербатов заради шофиране без книжка

Той е изразил готовност да подпише споразумението

Наказание пробация от 3 години предложи прокуратурата в Благоевград на Асен Бербатов заради това, че бе заловен да шофира с отнета книжка. Слагане на подписи няколко пъти в седмицата в пробационната служба, беседа със служител и включване в програма за обществено въздействие, е офертата, която прокуратурата е направила на брата на футболиста Бербатов. Той е изразил готовност да подпише споразумението, което впоследствие обаче трябва да бъде одобрено или отхвърлено от съда, пише "Труд".

Наказанието за Бербатов е заради това, че на 14 август бе засечен близо до сградата на полицията в Благоевград да управлява семейната кола Сеат Леон без книжка.

Проверката на органите на реда установи, че Асен управлява в едногодишният срок на неизтекло наказание за сходно престъпление. Бербатов многократно е наказван за пътни нарушения, почти няма година без санкция.

Към момента Асен Бербатов има и две условни присъди за наркотици, едната е за 1 година и половина, наложена от Окръжен съд-Кюстендил, а другата е от 1 г.и 2 месеца, присъдена от благоевградския окръжен съд.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)