Избрани Новини

"Полена” вдигна купата в Крупник

Проведе се традиционният турнир по мини футбол

Отборът на „Полена” пребори конкуренцията и си спечели купата в традиционния турнир по мини футбол, който се проведе в Крупник, пише simitli.info. В тазгодишното издание на турнира участие взеха шест отбора. Те мериха сили в пет кръга на изкуственото игрище в селото.
Финалът на турнира бе снощи, когато за трето и четвърто място се бориха отборите на „Румен Бенд” и „Норич”. Младоците от „Норич” победиха „Румен Бенд” и ги изместиха от челната тройка. В надпреварата за първото място излязоха отборът на село Полена и миналогодишните шампиони – „Черна маца, бел котарак”.

През редовното време играта бе изключително напрегната, а отборите не спираха да се гонят в резултата и завършиха на равно 3:3. Последваха дузпи, като отборът на „Полена” се оказа по-точен и вдигна шампионската купа с 5:3.

Като награда за постиженията купи получиха и останалите два отбора. Владимир Благоев връчи купата на играчите от „Норич”, които завършиха трети. Наградата на вторият най-добър отбор в класирането – „Черна маца, бел котарак” връчи легендарният футболист на Пирин (Благоевград) и бивш треньор на Септември (Симитли) Борис Николов.

Кандидатът за кмет на село Крупник, издигнат от „Коалиция Бъдеще за Община Симитли” Иванка Чакалска, приветства всички участници, като ги поздрави за добрата игра и връчи победната купа на първенците от „Полена”. Общинската организация на ПП ГЕРБ, в лицето на Лиляна Айкова, подари футболна топка на футболистите от „Норич”. С финална обща снимка, приятелски ръкостискания и обещания следващата година отново да се включат в турнира, завърши надпреварата в Крупник 2015.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов