Избрани Новини

Полицаи чакаха пиян и агресивен да изтрезнее, за да го арестуват

Крими

30-08-2015, 11:30

Снимка:

общинско радио

Автор:

bladoevgradutre

Всичко от Автора

Мъжът два пъти набил съсед и се барикадирал в къщи

Инцидентът в Благоевград е станал в петък, пише в. „Труд”. 55-годишният мъж се напил здраво и разхождайки се пред блока, се заял с 78-годишния си комшия, защото продавал цветя отпред. Ударил го по главата с дръжката на нож и се прибрал вкъщи. Старецът повикал полиция, но когато униформените потърсили нападателя в дома му, той не им отключил. Тогава си тръгнали.

Привечер обаче бабаитът излязъл и отново нападнал възрастния човек. Този път бил ядосан, че е викнал ченгета. Удрял го в лицето и гръдния кош. Избил му зъбите. Пенсионерът пак извикал полицаите. Когато за втори път дошли на адреса, побойникът отново не им отворил. Докато тропали на вратата му, дори звъннал на тел. 112 и съобщил, че полиция атакува жилището му без причина и се страхува за живота си.

Униформените дълго стояли пред блока. Първоначално решили да изчакат заповед от прокурор, за да разбият вратата и да изведат мъжа. Но впоследствие решили, че ще го оставят да изтрезнее и тогава ще го арестуват. Майката и сестрата на побойника поели ангажимент да го доведат за разпит в полицията. Пребитият пенсионер е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов