Избрани Новини

Три катастрофи станаха през уикенда в Благоеврадско

28-годишна жена от Петрич е блъсната от лек автомобил

През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 28.08.2015г. около 9:50 часа на ул. ”Полк. Дрангов” в Петрич при неправилно пресичане на пътното платно 28-годишна жена от Петрич е блъсната от лек автомобил „Сеат Толедо”, вследствие на което е получила разкъсна рана на главата и е оставена за наблюдение в МБАЛ-Петрич, без опасност за живота.

На 30.08.2015г. около 10:50 часа на бул. ”Гоце Делчев” в гр. Гоце Делчев лек автомобил „Форд Фиеста” с 18-годишна водачка от София отнема предимството и блъска 51-годишен велосипедист от гр. Гоце Делчев. Вследствие на инцидента, с контузия на десен крак и гърба, е пострадал велосипедистът. След извършен медицински преглед същият е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

На 31.08.2015г. около 00:05 часа на ул. ”Драма” в гр. Гоце Делчев лек автомобил „Тойота” с 18-годишна водачка от гр. Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в заднаjd лява гума на паркирано вдясно на платното за движение полуремарке „Шмитц”, прикачено към влекач „Ман”. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачката на лекия автомобил „Тойота” и 16-годишно момиче от с. Баничан, пътуващо в него.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов