Избрани Новини

Третият международен футболен турнир за деца започва с празнично шествие

Ще ритат таланти, родени 2003 и 2004 година

С празнично шествие ще бъде открит Третият международен футболен турнир за деца в Благоевград. Парадът на отборите, участващи в програмата, започва в 20:00 часа днес. Традиционно шествието ще тръгне от Съдебната палата в града и ще продължи до площад „Македония“, където ще бъде изнесена празнична програма. Преди да бъде открит турнирът, ще се проведе пресконференция, която започва от 17:30 часа в зала № 5 на Община Благоевград. Третият международен турнир за деца „Купите на Община Благоевград” е насочен към таланти, родени 2003 г. и 2004 г.

В тазгодишния турнир мачовете ще се играят  на стадион „Христо Ботев“ и на обновената база в село Рилци. Третият международен футболен турнир за деца „Купите на Община Благоевград“  ще стартира със сблъсък между отборите на ПФК “Славия” и ПФК “Тампа Брашов”  за родените през 2003 година на стадион „Христо Ботев“. При по-малките един срещу друг ще се изправят отборите на  ПФК „Славия” и румънския ПФК „Тампа Брашов” на стадиона в село Рилци.

Финалните срещи, както и церемония по награждаване и закриване на турнира, ще се състоят на 5 септември на стадион „Христо Ботев”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)