Избрани Новини

Трети ден издирват изчезнал дядо в гората

Група от близо 50 мъже – полицаи, пожарникари, планински спасители с 4 кучета, ловци, роднини и доброволци от Крупник го търсят

83-годишен възрастен мъж от симитлийското село Крупник е в неизвестност от неделя на обяд, пише "Стандарт". Борис Джаферски излязъл завчера през деня от дома си в селището и тръгнал на разходка в планината над населеното място. Вечерта обаче не се прибрал и синът му подал сигнал в полицията.

Група от близо 50 мъже – полицаи, пожарникари, планински спасители с 4 кучета, ловци, роднини и доброволци от Крупник, поеха в понеделник сутринта към гората, за да го търсят. За  съжаление издирването се оказа неуспешно. От пенсионера няма и следа, кучетата също не надушили дирите му.

„Уморихме се, изминахме доста километри в горещото време, но без успех. Продължаваме издирването във вторник. Дано всичко с бай Борис е наред", каза кметът на село Крупник Григор Дуев. Изчезналият дядо познава добре гората, дълго време живеел в село Брестово, което е високо в планината. От няколко години се върна и заживя при сина си в нашето селище, казаха местни жители.


 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов