Избрани Новини

Воеводите излизат сами на местния вот

ВМРО-Благоевград подкрепя д-р Атанас Камбитов на предстоящите избори

"ВМРО-Благоевград няма да излъчи кандидат за кмет на предстоящите местни избори, а ще подкрепи досегашния кмет д-р Атанас Камбитов" –  това заяви лидерът на патриотичната организация Георги Васев. Решението е взето на конференция на общинската структура на ВМРО и ще бъде предложено на Националния съвет. „През  последните години д-р Камбитов доказа, че патриотичната идея никак не му е чужда“ – заяви Васев и допълни, че опитите на ВМРО през годините да наложи няколко дати в календара на общината се отбелязват през 4-те години  управление на д-р Камбитов.

Георги  Васев ще бъде и водач на листата за общински съветници на ВМРО в Благоевград.  Второто място е отредено за Георги Гоцев, председател на дружество  „Охрид“,  трети е заместник- председателят  на организацията Георги Костадинов, Цонка Кръстева от женското дружество ще  бъде четвърта, а Ирен Робева, секретар - пета.

Провеждат се  разговори с млади хора и експерти в различни области, необвързани с ВМРО, да  бъдат включени в гражданската квота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов