Избрани Новини

Белгийският пилот от Формула 1 Thierry Marc Boutsen идва в Разлог

Голф турнирът Panther`s Journal Beginners Tournament на 30 август

В последния уикенд от най-топлия месец на годината голф комплексът на Разлог - Pirin Golf & Country Club, ще посрещне известни личности от  Белгия и Монако. Francis Goya, белгийски класически музикант на китара и продуцент, записал над 50 албума със златно и платинено отличие, е един от специалните гости от предстоящото мероприятие. От есента на 2015г. стартира мащабно турне в Русия - 20 концерта, като  участието му в Пирин Голф ще бъде привю към турнето му.  Комплексът ще бъде посетен и от белгийски пилот от Формула 1 Thierry Marc Boutsen , който по време на своята кариера е бил пилот на отборите на Формула 1 Arrows, Benetton, Williams, Ligier and Jordan.  Понастоящем  Thierry Marc Boutsen е собственик на компания за продажба на самолети Boutsen Aviation, която основава заедно със своята съпруга Danielа Boutsen в Монако. Daniela Boutsen е известен дизайнер на самолети и яхти. Сред гостите е и Mark Leon брокер на недвижими имоти от Christies, Mario Marchi, собственик на Marci Mobile ,DarioSalo – изп.директор на Ullak, Corrado Bevasqua, собственик на Cobe Design. Заедно с гостите пристига и екип на известната телевизия RTL, която ще отрази мероприятието на европейско ниво.

Целта на мероприятието е да бъдат представени възможностите на региона за отдих и развлечения - туризъм в планината, спорт, конна езда, културен туризъм и ски, както и услугите, които предлага голф комплекса на Разлог - голф, спа, кулинария, и възможностите. За любителите на адреналина ще има тест драйв в голф комплекса, голф уроци ще дадат възможност на всички да се докоснат до магията на джентълменската игра, не на последно място любителите на хубавите вина и разнообразна кухня ще имат възможност да опитат както от традиционната кухня в региона, така и от кулинарните предложения в голф комплекса.

Голф играчите ще имат възможност да премерят сили в голф турнира Panther`s Journal Beginners Tournament, който ще се проведе на 30.08.2015. Победителите ще получат специално изработени трофеи, членство в голф клуба, пакет грийн фий билети или пакет голф уроци с голф професионалистът на Голф академията. Едночасов концерт на Франсиско Гоя в ресторант „Club house”  29.08.2015 ще бъде една от кулминациите на мероприятието.

Провеждането на цялостното събитие е извършено със съдействието на екипа на голф комплекс Pirin Golf & Country Club и г-нIgnace Meuwissen, собственик на Panther`s Journal.

 


 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)