Избрани Новини

Културни изненади приготвят за гостите на Разлог

На 5 септември за първи път ще се проведе италианска рок вечер

Италиански рок концерт, празник на скоростта, фестивал за мъжки фолклорни изпълнители и групи и театрална постановка очакват жителите и гостите на Разлог през септември. Богатата културна програма предлага по нещо интересно за всеки вкус и утвърждава Разлог като фестивален град.

На 5 септември за първи път ще се проведе италианска рок вечер. Концертът е безплатен и ще започне в 20 часа на площад „Преображение” в Разлог. Българската група Севи ще подгрее публиката, а след тях е ред на италианската група – Sugar Ray Dogs. Sugar Ray Dogs ще донесат италианско настроение в планинския град с изпълнения на песни от техните албуми и на популярни италиански хитове.

На 9 септември от 18.30 часа в салона на читалището в Разлог ще се играе постановката „Любов за четирима”от Щефан Фьогел. В постановката участват актьорите Васил Драганов, Деси Бакърджиева, Мартин Властанов и Ивана Стоянова.

За втора поредна година Разлог ще бъде домакин на бързи коли и високи скорости. Това ще се случи на 19 и 20 септември по време на Празника на скоростта в Разлог. На 19 септември ще има демонстрация на изявени професионални пилоти, на 20 септември е ред на аматьорите, които ще се състезават в дисциплините „Италианско преследване”, Драг и най-добра генерация.

На 19 септември ще се проведе и XI Национален фестивал на мъжките фолклорни певчески групи и индивидуални изпълнители. Това е единственият по рода си фестивал за автентичен мъжки фолклор в България и за поредна година ще се проведе под мотото „От древността към вечността”.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)