Избрани Новини

Откриха мъж с разцепена глава от съсед

Двама с тежки травми са приети в болница

66-годишният Г. Божков от Благоевград е открит с разцепена глава на входа на жилището си на бул. „Св. св. Кирил и Методий“, информира struma.bg. За инцидента бе съобщено вчера малко преди 12,00 часа.

Мъжът бил с посинено лице и огромна рана отпред на главата, съсед веднага сигнализирал на дъщерята на пострадалия, която потърсила лекарска помощ. На място му е оказана първа помощ от екип на Спешен център - Благоевград и с линейка е транспортиран до болницата.

Касае се за нараняване на главата, възможно е да е след удар, но мъжът отказва да съобщи дали е станал обект на престъпление, казаха медици.

След лекарския преглед и стабилизиране на състоянието му в спешно отделение благоевградчанинът отказал да постъпи за лечение и си тръгнал.

Двама мъже със сериозни наранявания са обслужени вчера за 2 часа от дежурните медици. Сред тях са 40-годишен, който срязал крака си на машина, а възрастен мъж премазал пръста си на дясната ръка на метален стол. Пострадалите мъже са настанени за лечение в МБАЛ - Благоевград.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов