Избрани Новини

Младежки национал подписва с "Марек Юнион-Ивкони“ до дни

Той ще бъде картотекиран за мачовете и в Европа

Трансфер в "Марек Юнион-Ивкони" е все пак на път да има, информира zadupnitsa.com. Дупничани ще сключат до дни договор с младежки национал, но все още не разкриват името му. "Разбрали сме се по всички въпроси. При нас има голям наплив от млади играчи, защото не само, че развиваме качествата им, но и даваме реален шанс за изява и развитие. А Шампионска лига е идеална за трупане на сериозен опит и пазар за Европа. Ще обявим новото попълнение, след като сключим договора в понеделник. Той ще бъде картотекиран за мачовете и в Европа", коментира мениджърът на тима Людмил Найденов.

На пълни обороти вече тренира централният блокировач Венци Трифонов. Той не игра целия минал сезон след контузия в рамото и претърпяна операция, но вече е готов и се готви със съотборниците си в Сливница.

С 4-кратните шампиони се готви и Венелин Кадънков, който преди две години бе привлечен от Бургас. В "Нефтохимик" той не получи шанс, но направи перфектен сезон и стигна закономерно до националния отбор. През миналия сезон Кадънков игра в Дубай, след това се върна в "Марек"  и изигра един мач, за да бъде трансфериран в Турция. Кадънков вероятно ще предпочете да изиграе мачовете от Шампионска лига и на полусезона да приеме някоя от офертите за чужбина.

"Що се отнася до старта на първенството – мен не ме питайте. На нас никой не казва. Нито някой ни е събирал, нито уведомявал. Ще има ли някакви промени, кое как ще бъде – питайте във федерацията", заключи клубния шеф, цитиран от zadupnitsa.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов