Избрани Новини

Вицепремиерът Румяна Бъчварова: Антикорупционният закон ще бъде закон на управляващото мнозинство

Тя беше гост на националния конкурс "Пътен полицай на годината"

Надявам се, че в период от три месеца ще изчистим всички детайли по които има въпросителни и да имаме един такъв приет закон в края или в началото на годината. Това каза Румяна Бъчварова - вицепремиер и министър на вътрешните работи, относно неприетия антикорупционен закон, предаде репортер на Радио „Фокус” .

"Този закон ще бъде закон на управляващото мнозинство, на правителството и аз искрено се надявам, че той ще мине успешно и вярвам, че това ще се случи", заяви Румяна Бъчварова. Тя посочи, че ситуацията на риск относно бежанската вълна е висока сама по себе си. „По-важното е това, че ние успяваме да я овладеем. С нашите възможности, с нашето виждане, ние следим ситуацията и се подготвяме за всяка една възможно опасност”, допълни Румяна Бъчварова.

Тя беше гост на националния конкурс „Пътен полицай на годината”, чиито домакин е Кюстендил. В тази връзка вицепремиерът и министър на вътрешните работи заяви, че гражданите трябва да знаят, че пътните полицаи са добре подготвени и могат да се справят със ситуацията. Вицепремиерът ще проведе закрита работна среща с представители на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)