Избрани Новини

АПИ обещава без задръствания по "Струма" във вторник

Препоръчва на пътуващите от Гърция да използват и КПП Илинден, Капитан Петко войвода и Ивайловград.

Поради очакванията за интензивен трафик за влизане в  страната през българо-гръцките пунктове Кулата и Маказа на празничния 22  септември, от ГД „Гранична полиция” препоръчват на пътуващите от Гърция да използват и съседните контролно-пропускателни пунктове  Илинден, Капитан Петко войвода и Ивайловград.

От АПИ обещават без задръствания по „Струма" във вторник.

Към момента трафикът през всички гранични  контролно-пропускателни пунктове на страната е нормален. През последния  празничен ден, особено в следобедните часове, се очаква засилване на  трафика по основните пътни артерии на страната и на входовете на  големите градове.
От „Пътна полиция” припомнят на шофьорите да планират пътуването си в по-ранен час, да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рисково изпреварване.
Осигурено  е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в  страната, на участъците с интензивен трафик ще бъда разположени и  допълнителни сили. Служителите на пътната полиция призовават за стриктно  спазване на правилата за движение и толерантност на пътя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов