Избрани Новини

Матушев остава в "Пирин"

Отборът ще търси първа победа срещу тим от "В" група

Неделчо Матешув остава на поста старши треньор на "Пирин". Това потвърдиха от ръководството на клуба, които според Матушев, трябва да решат дали той да остане в "Пирин"  или да бъде отстранен от поста. Въпреки слабите резултати и незадоволителната игра от началото на сезона, бургазлията категорично отказва да напусне поста, пише struma.com.

Чашата на търпението у фенове и ръководство обаче отдавна е преляла и шефовете на клуба нямат намерение повече да чакат чудото. Днес дори стадион "Христо Ботев" и клубния автобус бяха нашарени с призиви към ръководството на "Пирин". Във връзка с евентуалната смяна на Матушев в Пловдив вече побързаха да намерят негов заместник.

Според медии от града под тепетата "Пирин" Благоевград вече преговаря с пловдивския треньор Стефан Генов и се очаква развитие да има още до края на тази седмица. За последно специалистът бе в треньорския щаб на шампиона "Лудогорец" и бе най-довереният човек на Георги Дерменджиев. Водил е още отборите на "Локомотив" Пловдив и "Локомотив" София, 5 години е работил в Сирия с отборите на Ал Етихад, Ал Талия, Ал Харие и Ал Джихад. Иначе още в сряда се открива възможност пред "Пирин" за първа победа. Отборът гостува на Несебър в турнира за купата на България.

Дори и в трета дивизия Несебър може да се окаже непреодолим съперник за благоевградчани. От началото на първенството в Югоизточна "В" група Несебър има 6 победи и 1 равенство в 7 мача. Добрата новина за орлетата е стопирането на серията без попадения, която стигна до 755 минути суша. Този гол срещу "Локомотив" Пловдив може да повдигне малко самочувствието на футболистите за победа поне в турнира за купата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов