Избрани Новини

ГЕРБ - Бобов дол регистрира кандидат-кметовете си и листата с общински съветници

Партията ще се яви на изборите с пълна кандидатска листа

ПП ГЕРБ - Бобов дол регистрира в ОИК кандидатите си за кмет на община, кметове на кметства и листата си с общински съветници. Партията ще се яви на изборите с пълна кандидатска листа от 13 общински съветници и кандидати за кметове във всички осем населени места от общината, където ще се провеждат избори. Любопитно е, че в листата на  ГЕРБ намират място и тримата общински координатори на партията до момента - настоящият лидер Росица Борисова, както и двамата бивши председатели - Борис Дашков и Пантелей Горов.
Водач на листата е Мая Спасова, която прие предизвикателството да бъде кандидат за кмет от ГЕРБ в община Бобов дол. Мая Спасова е 39-годишна, омъжена, с едно дете. По образование е инженер - геолог, директор е на Общинско предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство”. Втора е Росица Борисова, която бе и общински съветник през изминалия мандат. Юлиан Божанов е на трето място в листата. Той е организационен секретар на общинската структура, бе и общински съветник досега. Следващите две места са за представители  на Младежи ГЕРБ - Ивета Димитрова и Десислава Александрова. Ивета Димитрова е с юридическо образование, началник - отдел е в Областно пътно управление - Кюстендил. Десислава Александрова е председател на младежката организация в Бобов дол, работи като административен секретар в местното училище. Шести в листата е Спас Костов - пенсионер, Антоанета Галева - представител на Жени ГЕРБ е седма, следващото място е за представител на гражданската квота - Георги Малоселски.
Още един млад предприемач и представител на младежката организация намира място в листата - това е Радина Стоичкова. Известният хирург д-р Борис Дашков е десети, следва го Димитър Чучуганов и представителите на гражданската квота - Пантелей Горов и Милчо Михайлов.
В най-голямото село от община Бобов дол, Мламолово, ГЕРБ ще заложи на Милчо Михайлов. В с. Долистово в кметската надпревара ще участва Мирослава Туджарова - Соколова, в с. Коркина - Любен Лазаров, а в Мало село - Цветан Цветков. В с. Мала Фуча ПП ГЕРБ издига Елена Стоилова, а в с. Бабино - Мариана Иванова. Кандидат за кмет на партията в Големо село ще бъде Васил Васев, а в с. Голем Върбовник - Иван Йорданов.
„Това е отборът, с който ПП ГЕРБ ще се яви на местните избори в община Бобов дол. Всеки един от тези хора е доказал, че е професионалист в своята сфера, че обича родното си място и ще работи от сърце за неговия просперитет”, коментира водачът на листата и кандидат за общински кмет Мая Спасова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)