Избрани Новини

Kоалиция "Заедно за БЛАГОЕВГРАД" регистрира листа за общински съветници

Застава изцяло зад кандидатурата на настоящия кмет Атанас Камбитов за втори мандат

Коалиция "Заедно за БЛАГОЕВГРАД" на председателя на ОбС Радослав Тасков регистрира листата си за общински съветници за вота на 25 октомври. Парламентарният шеф атакува бъдещия Общински съвет на Благоевград с 25 кандидати. Имената, които изпъкват в списъка, са на шефа на Хирургично отделение в онкоболница „Св. Мина“ д-р Владимир Таковски, синът на собственика на болница „Пулс“ Васил Щерев, шефа на Общинска банка Захари Хаджийски, бившия комендант о.з. полковник Калин Грънчаров, учителката по български език и литература в Математическата гимназия и носител на званието „Любим учител“ за 2014 г. Марияна Митова, народната певица Стойка Германова, дългогодишния общественик Любен Кадийскии и международния футболен съдия и инструктор на UEFA Крум Стоилов.
Листата на Радослав Тасков предпочетоха и досегашните общински съветници Гергана Муртова и Светлин Бонев, както и дългогодишният председател на „Гергьовден“ Динко Трайков.

"Листата на коалиция „Заедно за БЛАГОЕВГРАД“ е изцяло ориентирана към мажоритарния избор, който за първи път стои пред всеки един от нас. Част от нея са доказани имена, професионалисти в различни области, с принос за обществения живот на общината. В листата намират място и млади хора, завършили престижни университети, на които особено много разчитам. Това са амбициозни и интелигентни хора, които съм сигурен, че ще дадат новия облик на Благоевград за следващите четири години“, коментира водачът на листата на коалиция „Заедно за БЛАГОЕВГРАД“ Радослав Тасков.

Коалицията на парламентарния шеф регистрира и кандидатурата на Васил Николов за кмет на благоевградското село Марулево. Николов е дългогодишен ръководен кадър в обувна фабрика „Вихрен“. „Заедно за БЛАГОЕВГРАД“ няма да издига кандидатура за кмет на общината“, допълни по време на регистрацията Тасков. Той коментира, че застават изцяло зад кандидатурата на настоящия кмет Атанас Камбитов за втори мандат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов