Избрани Новини

Отборът на ГЕРБ регистрира първия кандидат за кмет на община Гърмен

Сергей Младенов официално е кандидат-кметът на ГЕРБ

Отборът на ГЕРБ в Гърмен регистрира първия кандидат за кмет на общината. От вчера, след записване в Общинската избирателна комисия, Сергей Младенов официално е кандидат-кмет на ГЕРБ.

В надпреварата за управници на населени места са регистрирани 11 кандидати и листа с кандидати за общински съветници. Сред кандидатите за кметове са настоящият кмет на село Хвостяне Сейхан Ахмедов, Исмаил Абдиков за Дебрен, Феим Османов за Рибново, Мехмедали Хаджиев за Горно Дряново, Ангел Шоколарев за Дъбница.

Със свое решение ГЕРБ-Гърмен не издига свой кандидат за кмет в Огняново, където ще подкрепи настоящата кметица Димитрия Гюрова. Много силна, с над 10 кандидати с висше образование, се оказва и съветническата листа на ГЕРБ с водач Катерина Татанова, следвана от Верхад Ислямов, Ибрахим Джуркин,  Вили Касова, Мехмед Бакалов, Росен Соленков и др.

Отборът на ГЕРБ в Гърмен вчера избра за регистрацията си 12:17 часа, тъй като ще работи за изборна победа на 12-те си кандидати за кметове на община Гърмен в 11-те населени места, както и за листата със 17-те си кандидати за общински съветници.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)