Избрани Новини

С велопоход МГЕРБ – Гоце Делчев отбеляза Международния ден без автомобили

С акцията си младежите акцентираха върху липсата на велоалеи в общината

С велопоход младежите от МГЕРБ – Гоце Делчев отбелязаха Международния ден без автомобили – 22 септември. С акцията си младежите акцентираха върху липсата на велоалеи на територията на община Гоце Делчев, както и върху липсата на подходящи условия за практикуването на спорта.

В инициативата се включиха кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов, председателят на групата на ГЕРБ в Общински съвет – Гоце Делчев Ангел Тунчев, общински съветници, кметове на населени места в общината и симпатизанти на ГЕРБ.

„С този велопоход показахме един от маршрутите на велоалеите с обща дължина близо 10 км., чието изграждане е мой приоритет“, коментира Георги Андонов. „Не е сериозно години наред община Гоце Делчев да организира велопоход, който се провежда по маршрут без нито един метър велоалея. 20 години бяха достатъчно време, в което можеше да се направи не просто една алея, а много подобрения за жителите на Гоце Делчев и селата“, допълни Андонов.

Велопоходът, организиран от МГЕРБ – Гоце Делчев, премина по маршрут площад „Гоце Делчев“ – ул. „Солун“ – пряк път до с. Мусомища – местност „Топлицата“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов