Избрани Новини

Шестима пияни шофьори кръстосваха Пиринско в почивните дни

Пишман водачите са арестувани до 24 часа в ареста

Бързи производства за шофиране в нетрезво състояние са образувани срещу шестима водачи на МПС през изминалите почивни дни. Най-почерпен с 2,17 промила алкохол се оказал 32-г. М.А. от Берковица, който е спипан да кара лек автомобил „Хюндай" по улица „Патриарх Евтимий" в курорта Банско.

Втори в тази тъжна класация е 46-годишният санданчанин П.Д. Той карал „Ауди" в курортния град с наличие на 2,04 промила алкохол в издишания въздух. 34-г. столичанин Й.Ч. е хванат да управлява кола с 1,71 промила алкохол на улица „Пирин" в Банско. Задържан е 33-г. С.О. от санданското село Склаве в съседното с. Джигурово. Той седнал зад волана на лек автомобил „Ауди" с наличие на 1,63 промила алкохол.

Полицаи спипали на улица „Черно море" в Петрич 26-г. петричанин Р.Т. да шофира лек автомобил „Ситроен Ксара" с наличие на 1,55 помила алкохол в издишания въздух. Най-трезвият от нарушителите е хванат на булевард "Гоце Делчев" в едноименния град. Х.А., на 35 г. от гърменското село Долно Дряново карал лек автомобил „Фолксваген Венто" с 1,32 промила алкохол. Пишман водачите са арестувани до 24 часа в ареста.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов