Избрани Новини

Патрисия Каас пее тази вечер във фестивала "Франкофоли"

От 20.25 ще чуем Патрик Брюел

Френската звезда Патрисия Каас ще излезе на сцената в Благоевград във втората вечер от фестивала "Франкофоли".

Това ще бъде трета изява на звездата на френския шансон Патрисия Каас в България. Легендарната певица и актриса имаше концерти в София през 2012 и 2013 г. и тази вечер ще зарадва отново почитателите си у нас на голямото музикално събитие в Благоевград. Във втората фестивална вечер ще участва също още една от най-големите звезди на френската сцена - Патрик Брюел. Той е популярен в Европа и Америка като певец, актьор, композитор и продуцент. Като актьор зад гърба му са над 40 телевизионни и филмови продукции. Има 7 студийни албума, в които съчетава поп, рок и шансон. От българските изпълнители тази вечер на сцената на "Франкофоли" ще излезе Графа. Ето и програмата на втората фестивална вечер:

19.30 - 20.00 часа - Графа

20.25 - 21.30 часа - Патрик Брюел

21.55 - 23.00 часа - Патрисия Каас

Всеки, който желае да стане част от най- мащабното събитие в Благоевград и страната, може да го направи при „ВХОД СВОБОДЕН” във всички фестивални вечери.

Изненадите за жителите и гостите на Благоевград продължават всяка вечер. След края на  последното изпълнение в програмата на  „Francofolies. Благоевград” има изискано афтърпарти на последния етаж на ЛАРГО МОЛ.

Продължава и съпътстващата програма на площад „Македония” в Благоевград, която събира младите гости и жителите на града, за да ги зарадва с приключенски предизвикателства, игри и забавления преди началото на концертите.

Фестивалът "Франкофоли" не е провеждан в България от 1993 г., но е прочут като един от най-старите европейски музикални форуми от изданията си във френския град Ла Рошел, в Монреал, Берлин, Ню Йорк и други големи градове по света.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)