Избрани Новини

Цветан Цветанов: Кметовете от ГЕРБ правят реални политики, насочени към хората

Мисия

27-09-2015, 11:39

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Където управляват кметове на ГЕРБ, общините се развиват, подчерта депутатът

ГЕРБ спечели доверието на хората и ще продължи да затвърждава постигнатото с добрите си кметове. Кметовете от ГЕРБ са тези, които правят реални политики насочени към хората. Това  заяви председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновски многомандатен район. Той подчерта, че предстои една много важна кампания за България и пожела успех на всички кандидати за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ във Великотърновска област. 

„Кметът на една община е този, който е най-близо до хората“, допълни Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ през годините е натрупала много опит. „Постигнахме много високи резултати, спечелихме доверието на хората и ще продължим да го затвърждаваме“, каза председателят на Националния предизборен щаб. По думите му там, където управляват кметове на ГЕРБ, общините се развиват. Цветанов заяви, че кампанията минава, но работата, която трябва да свършат кметовете на ГЕРБ, започва след изборите. „Когато показваме видими резултати, страната ни, общините ни отиват напред“, допълни той.

С пет цифри се явява на изборите силният отбор на Великотърновска област. С номер 8 в интегралната бюлетина ще избираме кмета Даниел Панов и листата за общински съветници от ГЕРБ във Велико Търново. С номер 1 на изборите се явява ГЕРБ в Горна Оряховица. 4 е номера на ГЕРБ в интегралната бюлетина в Свищов. Отличниците с номер 6 са ГЕРБ в Павликени, Стражица и Лясковец, а номер 5 е за ГЕРБ в Полски Тръмбеш, Елена, Златарица и Сухиндол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов