Избрани Новини

С водосвет ГЕРБ-Благоевград стартира предизборната кампания

Отчетоха видимите резултати, постигнати през последните четири години.

Единност, мотивация, воля за победа в името на гражданите на Община Благоевград – това показаха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов, кандидатите за общински съветници начело с Йордан Андонов, кандидатите за кметове на населени места в общината и народният представител Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ. С молебен за здраве и успех те поставиха старт на предизборната кампания, която са решени да водят не с лозунги и кухи обещания, а с отчет на видимите резултати, постигнати през последните четири години.

„Д-р Атанас Камбитов и групата на ГЕРБ в Общинския съвет доказаха през изминалите години, че когато се работи с ясна визия за бъдещето, когато местната власт и гражданите са обединени в усилията за динамично развитие, успехът неизменно идва. Амбицията ни е да следваме същата посока и бъдем движещата сила за продължаване стабилността и устойчивостта в развитието на Благоевград и общината. Благоевград вече е регионален културен и икономически център, високо оценен и на европейско ниво. Давайки кредит на доверие на екипа на ГЕРБ, гражданите на общината ще спомогнат за постигането на още по-видими резултати и повишаване стандарта им на живот”, заяви водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници Йордан Андонов.

Кандидатите на ГЕРБ за местните избори запалиха свещичка в православен храм „Въведение Богородично”, където отец Петър отслужи молебен за здраве и успех.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов