Избрани Новини

Цветан Цветанов: Време е за видими резултати в Сапарева баня

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сапарева Баня Калин Гелев е ерудиран и почтен човек

"Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сапарева Баня Калин Гелев е ерудиран и почтен човек. Отборът от общински съветници, който седи зад него, е съставен от хора с различни професии, доказали се в своята сфера". Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Сапарева баня. „Важно е да има стабилно присъствие в общинските съвети. Можем да предложим на обществото най-подготвените и най-достойните кандидати, които могат да защитават интересите на хората“, подчерта Цветанов.

Според зам.председателя на ГЕРБ изборът на Калин Гелев за кмет ще спомогне на Сапарева баня да се развива максимално добре. „Това ще стане чрез доверието, което има Европа в изпълнителната власт благодарение на нашите позиции. За нас е важно развитието на целия Кюстендилски район”, каза Цветан Цветанов. Според него, ако бъде постигната убедителна победа в Сапарева баня, това означава, че има доверие и сигурност към управлението на министър-председателя Бойко Борисов. „Това доверие и тази сигурност ще ни дадат възможност да реализираме всички мащабни проекти, които и в момента се реализират на територията на цялата страна“, посочи той. По думите на Цветанов за ГЕРБ е от значение да се развиват общините. „Ако днес пътувате из страната ще видите, че там, където са кметовете на ГЕРБ, има видими резултати. Има видими резултати, благодарение на усилията и труда, които е вложила ГЕРБ и на тези, които са работили в местната власт”, заяви председателят на Националния предизборен щаб.

Цветан Цветанов присъства на водосвет за здраве и успех на ГЕРБ в офиса на партията в Сапарева баня. Калин Гелев и общинското ръководство на партията му подариха ръчно рисувана икона на свети Иван Рилски, който е пазител на цялата област.

На площада в Сапарева баня Цветанов се срещна с много жители и гости на града и се включи в хорото. Зам.председателят на ГЕРБ подари футболна топка на капитана на отбора на село Ресилово и разговаря с Димитър Кисьов - председател на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика и отбора от Сапарева баня.

Цветанов се включи и в инициатива на МГЕРБ-Кюстендил под надслов „Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов