Избрани Новини

Цветан Цветанов се срещна с бизнеса в Кресна

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кресна Атанас Махлелиев е носител на промяната

ГЕРБ застава зад Атанас Махлелиев – най-младият кандидат за общински кмет в страната, защото той е носител на новото, промяната, положителното. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща в бизнеса в Кресна. „Сега община Кресна има бюджет от 3 млн. лева и задължения от 3 млн. лева. Трябва да се положат максимални усилия, за да се изправи общината. За да се случи това, е нужно да се усвоят средства от европейските фондове“, заяви Цветанов. Според него само когато местната власт работи в синхрон с държавата, това е възможно. Цветан Цветанов подчерта, че местния бизнес може да получи тласък за развитие чрез средствата от европейските фондове.

„Когато Атанас Махлелиев бъде избран за кмет на Кресна, съм сигурен, че в помощ на бизнеса ще се организират срещи с министрите, ще идват експерти, когато местният бизнес има нужда от тях“, каза Цветан Цветанов. Той подчерта, че само едно стабилно управление може да доведе до видимите резултати, които, за съжаление, в община Кресна сега липсват. Зам.председателят на ГЕРБ призова на изборите да отидат да гласуват повече хора, да се гласува по разум и съвест. „Не искаме случайността да определя бъдещето на Кресна. Не искаме купеният и контролиран вот да определя бъдещето на Кресна“, категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов призова жителите на Кресна да гласуват с номер 9 на 25-ти октомври за централния нападател в отбора на ГЕРБ-Кресна Атанас Махлелиев. „Нека заедно да превърнем община Кресна в по-красиво и привлекателно място за живеене“, каза Цветанов.

Атанас Махлелиев благодари на зам.председателя на ГЕРБ за подкрепата на най-голямата политическа партия в страната. „Искам нашата община да се превърне в положителен пример за промяна и развитие, община, в която младите се завръщат. Убеден съм, че ще спечеля тези избори, за да приложа нови практики, за да има община Кресна новата визия, която заслужава.  Аз съм един честен играч с номер 9“, обърна се към хората кандидатът за кмет от ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов