Избрани Новини

Цветан Цветанов разговаря с работници в цех за обработка на мрамор

Цветанов подчерта, че за ГЕРБ винаги е било важно да работи в диалог с хората

Гласувайте разумно за тези, които могат да направят много за община Струмяни. На вота на 25-ти октомври разумният избор е кандидатът за кмет от ГЕРБ Ваня Илиева, номер 11 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща с работещите в цех за обработка на мрамор в Струмяни.

С работниците разговаряха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатът за кмет на Струмяни Ваня Илиева, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Струмяни.

Цветан Цветанов подчерта, че за ГЕРБ винаги е било важно да работи в диалог с хората и в помощ на бизнеса. Затова изпълнителната власт ще подпомогне решението за концесия за добив на мрамор, с което ще се осигурят нови работни места.

"Местната власт и държавата трябва заедно да подпомагат местния бизнес, за да се подобри облика на община Струмяни, за да има перспектива пред хората, за да се постигат видими резултати“, каза още Цветанов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов