Избрани Новини

Цветан Цветанов: С кандидата на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев можем да премахнем досегашния модел

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев е един достоен, честен човек

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев е един достоен, честен човек, с който можем да премахнем модела Андон Тотев. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сандански.

Цветанов подчерта, че Кирил Котев ще върви по пътя на колегите си народни представители от 41-ото Народно събрание Атанас Камбитов и Георги Икономов. „В Общините Благоевград и Банско, след четиригодишното управление на д-р Атанас Камбитов и Георги Икономов, отчитаме видими резултати. Вярвам, че след четири години ще отчетем същото и в град Сандански. Ще бъдем единни в надпреварата за кмет на Сандански и заедно с нашите съмишленици ще постигнем победа“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

На срещата присъстваха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)