Избрани Новини

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление

Важно е в Петрич да има промяна след 16 години управление на Вельо Илиев

"Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел за управление на общината. Важно е в Петрич да има промяна след 16 години управление на Вельо Илиев. Димитър Бръчков е с добра визия за развитието на общината и ще даде добра перспектива на всички." Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов на среща със симпатизанти и членове на партията, кандидати за общински съветници, кметове на кметства и представители на партии, подкрепящи ГЕРБ.

„Обединяването на много политически формации и много общински листи зад кандидатурата на ГЕРБ е ясен знак, че в Петрич търсите нов път и нов водач. Димитър Бръчков е правилният избор. Заедно със силно местно парламентарно мнозинство ще се реализира управленска програма, която да промени вашия град и вашата община, да създаде прозрачност и достъпност в общинската администрация“, каза още Цветанов.

Зам.председателят на ГЕРБ припомни, че след абдикирането на правителството на Орешарски от строителството на автомагистрала „Струма“ бяха създадени редица неудобства и причинени щети и на Петрич и на околните села. Цветан Цветанов подчерта, че благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов проблемите вече са разрешени, а магистралата е факт. По думите му добрата съвместна работа между местната и държавната власт ще донесе само ползи на община Петрич.

„Да облечем доверието на хората с реални и видими резултати и на 25-ти октомври с № 16 да покажем, че шестнадесет години управление стигат“, заяви кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков.

Цветан Цветанов заедно с кандидата за кмет Димитър Бръчков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител от Петрич Димитър Танев, евродепутатът Андрей Новаков, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Петрич се разходиха по централната улица на града. Цветан Цветанов разговаря и със земеделските производители, продаващи своята продукция на кооперативния пазар, които коментираха с него проблемите в сектора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов