Избрани Новини

Красимир Герчев: Разлог се равнява с най-добрите общини в България и Европа

На концерта-спектакъл бяха представени кандидатите за общински съветници

"Отправям молитва и благослов за хората на община Разлог, с които заедно постигнахме много мечти през последните четири години". Това каза Красимир Герчев, кандидат за кмет на Разлог, по време на откриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в общината. „Ние, гражданите на община Разлог, можем и ще докажем, че можем още. Както и да се сравняваме с най-добрите не само в България, но и в Европа. Промяната е видима: и за града и за селата, за училищата и детските градини, видими са спортните и детските площадки, пътищата, стадионите, пенсионерските клубове, читалища, храмове, култура и традиции”, каза още Красимир Герчев.

Той подчерта, че разковничето на успеха са хората на община Разлог – трудът и обичта към родния край, а резултатът е добър, щом младите искат да живеят тук и харесват града.

„Направихме много, изпълнихме и преизпълнихме програмата. Но и много предстои. С добър екип и с потенциала на европейските програми може да се направи още много за развитието на Разлог и региона. Ще работим  за устойчивото развитие на общината във всички сфери, за качествена европейска жизнена среда, превръщане на града в туристическа дестинация от европейски тип, ярки културни празници, привличащи хиляди хора от Европа и България, без да губим прекрасната българска автентичност и колоритност на Разлог, с която печелим чуждестранните туристи”, посочи още Герчев.

На концерта-спектакъл бяха представени и кандидатите за общински съветници – познати и авторитетни личности, голяма част от които са съпричастни с постиженията и трудностите на предишния мандат. На заслужени аплодисменти се зарадваха и кандидатите за кметове на селата в общината, където управлението на ГЕРБ вложи много по програмата за развитие на селските райони и др.

„Когато една община се развива с темповете на Разлог, имаме самочувствието да се наричаме европейска община, но най-важното – в нашата община селата се развиват успоредно с красивия ни град. Ще продължаваме да отстояваме да се вдига стандартът на живот в селата", подчерта Елена Мущрина, успешен кмет от ГЕРБ на Горно Драглище.

Д-р Мария Копанарова, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Разлог и втора в листата, представи кандидатурата на ГЕРБ за кмет на община Разлог: „Имам изключителната чест да представя Красимир Герчев - кандидата на ГЕРБ за кмет на община Разлог. И съм щастлива, че думите са излишни, защото делата говорят. Няма по-добър и човечен кмет от него. Защото какво е да си кмет, ако не измерваш посоката с хората", каза още д-р Копанарова.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов