Избрани Новини

Шкумбата даде пълна подкрепа на отбора на ГЕРБ-Благоевград за местните избори

Срещна се с членове и симпатизанти на партията

"Нищо не плаши душите ваши и съм убеден в победата ви на изборите в Благоевград". С тези думи любимецът на няколко поколения българи – хумористът Димитър Туджаров-Шкумбата, пожела успех на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, водача на листата за общински съветници Йордан Андонов и всички останали кандидати от листата на ГЕРБ за местния парламент и на кандидатите на партията за кметове на населени места в общината.

Шкумбата заяви пълната си подкрепа за отбора на ГЕРБ-Благоевград на среща с членове и симпатизанти на партията, на която за пореден път остави без дъх от смях цялата зала със своя оригинален хумор и артистичност. Провокирани от неговия свеж и завладяващ сценичен образ, някои от присъстващите също се престрашиха да разкажат забавни истории.

„Винаги съм подкрепял ГЕРБ, защото съм гражданин за европейско развитие на България. Вие знаете как да работите, така че да се случват добри неща. Нека успехът ви е повсеместен”, пожела Шкумбата на кандидатите на ГЕРБ.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)