Избрани Новини

Цветан Цветанов в Кочан: Гласувайте с номер 5 за кмета на промяната Пламен Поюков

Проведе се среща с представители на бизнеса от община Сатовча

"Време е за видими резултати и в община Сатовча. За да се случи това, изберете  ГЕРБ и най-подготвения кандидат за кмет – Пламен Поюков". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов в село Кочан по време на среща с представители на бизнеса от община Сатовча.

„ГЕРБ направи пробив във Вашия регион и преди четири години малко не достигна на Пламен Поюков, който бе наш кандидат за кмет и тогава, за да спечели. Затова сега направете всичко възможно, разяснявайте на хората защо е важно да отидат и да гласуват - защото само високата избирателна активност ще отслаби купения и контролирания вот. Дошло е време да изберете кмет, който ще е кмет на всички. Самият факт, че тук, сред вас, има представители на други политически формации е показателен, че Пламен Поюков е най-подготвеният кандидат за кмет“, коментира Цветанов.

Според него целта на някои партии е да има противопоставяне, но ГЕРБ отправя позитивни послания към избирателите. “Кандидатите ни за кметове имат ясна визия за развитието на общините, за развитието на бизнеса“, подчерта зам.председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов заяви, че за бизнеса са много важни парите от Европа. Той припомни, че подписването на споразумението с Европейската комисия закъсня по времето на кабинета „Орешарски“ и сега трябва да се навакса пропуснатото.

„Направете така, че децата да се върнат. Ще ви дам като пример община Златоград, в която преди четири години хората подкрепиха ГЕРБ и сега тя е община за пример. Там се случиха много неща. За да се промени и община Сатовча, гласувайте с номер 5 за кмета на промяната - Пламен Поюков“, призова Цветанов.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител и кандидат за кмет на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов, кандидатът за кмет на община Сатовча Пламен Поюков, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов