Избрани Новини

Дадоха 2 години пробация и 200 часа безвъзмезден труд за разбит нос

51-годишният благоевградчанин бе осъден за побой

51-годишен благоевградчанин бе осъден на 2 години пробация, след като разби носа на свой приятел по чашка, информира struma.bg. Пиянският екшън станал на 18 януари тази година.

Атанас Терзийски и Борис Георгиев си купили от магазина ракия и мезе и заседнали на домашен купон. След като пили до късно вечерта, накрая се скарали и сбили. Атанас ударил приятеля си и го повалил на земята, където продължил да го рита. Малко след това набитият Борис си тръгнал, клатушкайки се, но когато излязъл на улицата, пред кабинета на д-р Сивиков получил кръвоизлив от носа. Мъжът е прегледан в Спешен център, където е установено, че има хемоторакс и е приет за лечение.

След инцидента е предприето разследване, което приключило с обвинителен акт срещу Атанас Терзийски за причиняване на средна телесна повреда.

Вчера той беше изправен на подсъдимата скамейка и поиска споразумение с прокурора, като призна вината си. Приятелят му Борис  декларирал, че няма никакви финансови претенции.

Побойникът, който е безработен, бе осъден на 2 години пробация, която включва 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, подписване по настоящ адрес и срещи със служителите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов