Избрани Новини

Кандидатите на ГЕРБ-Благоевград за общински съветници се включиха в тържествената сесия

"Ще продължаваме да отстояваме историческата ни памет и устойчивото развитие на Благоевград", заявиха те

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ-Благоевград за предстоящите местни избори присъстваха на тържествената сесия по случай 103-тата годишнина от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

В качеството си на председател на парламентарната група на ГЕРБ в Общинския съвет през изминалия вече мандат и от името на настоящите кандидати на партията за общински съветници Йордан Миленков подчерта, че датата 5 октомври е символ на стремежа на нашите предци към свобода, равенство и справедливост.

„Днес ние, наследниците на загиналите за свободата ни, трябва да сме още по-горди, защото освободили се 34 години след другите български региони, сме съхранили героичното си минало и наследените ценности. За мен е чест, че парламентарната група на ГЕРБ в Общинския съвет работихме в синхрон с кмета Атанас Камбитов и неговия екип и ще продължаваме да отстояваме историята ни и стремежа към устойчиво развитие на града ни. Дължим го на далите живота си за свободата на Благоевград, дължим го и на следващите поколения. Борбеността, непримиримостта на горноджумайци трябва да продължи да живее във всеки един от нас, така че и занапред градът ни да бъде модел за модерен и проспериращ европейски град”, заяви Йордан Миленков.

Той призова да поддържаме престижа и авторитета на града ни и пазим богатото му културно наследство. „Нека впрегнем всички сили, идеи и упоритост, за да се утвърждава Благоевград като още по-желано място за живот и инвестиции. Нека продължава да ни води напред най-висшия интерес – този на жителите на Благоевград”, заяви от своя страна водачът на листата на ГЕРБ Йордан Андонов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов