Избрани Новини

"Петли" ще пропеят днес в Радио Благоевград

Животът

16-10-2015, 08:00

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Чешмите на България (галерия)

Изложба с концерт "Път между музика и архитектура" (галерия)

Организира традиционната ежегодна среща на приятелите си от клуб "По първи петли"

Радио Благоевград организира традиционната ежегодна среща на приятелите си от клуб "По първи петли". Почитатели на предаването и приятели на Радио Благоевград от цялата страна са добре дошли днес в 13.00 часа в Голямото концертно студио на Радиото на Югозапада.

Слушателите ще имат възможността да се срещнат с водещите, репортерите, музикалните редактори, които всеки вторник дават с усмивка старт на деня в ефира на предаването "По първи петли".

И понеже красивите пирински песни са емблемата на благоевградските издания на предаването "По първи петли", на приятелския кръг ще бъде поднесена богата програма с участието на изпълнители, които са реализирали продукция в Музикално-продуцентския комплекс на Радио Благоевград. Това са музикантите Карамфил Божиков, Георги Гоцев, Мирослав Тросков, Милко Бошнаков, Румяна Филкова, Димана Боянова, Милена Пищолска, Никола Тодоров, Моника Христова, Анелия Трендафилова, Деница Веселинска, Емилия Трайкова, Кинче Вълчева и Роял Бенд Благоевград.

За всички онези, които няма да присъстват на живо на тази вълнуваща среща, ще остане възможността да гледат концерта по Телевизия "Родина".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов