Избрани Новини

Мая Спасова, кандидат за кмет от ГЕРБ в Бобов дол: Основен приоритет е младите хора да останат в общината

Необходимо е да се привличат инвеститори, които да създадат работни места

“Аз съм родена, работя и живея тук. Чрез дейностите, които ръководя и организирам,  съм запозната с проблемите на населението. Аз искам да прекарам живота си в Бобов дол, искам Бобов дол да е градът, в който се раждат децата ни, в който учат, работят и създават семейства. Към момента младите хора напускат общината ни и намират работа и дом в големите градове в страната или в чужбина. За да ги задържим в Бобов дол, е необходимо да започнем с привличането на инвеститори, които от своя страна да създадат работни места. От страна на общината ще бъде оказано съдействие и за развитие на образователните ресурси. Ще бъде реконструирана и осъвременена базата за спорт и младежки дейност”. Това заяви при среща с жителите на селата Бабинска река и Паничарево кандидат-кметът на ГЕРБ инж. Мая Спасова. На срещите тя бе придружена от кандидат-съветниците Росица Борисова, Юлиян Божанов, Пантелей Горов, Антоанета Галева и Спас Костов.

"Необходима е и подмяната на табелите, обозначаващи населените места. В селата на община Бобов дол улиците нямат имена и парцелите нямат улична номерация, като изключим село Мламолово. Ще се погрижим за наименуването на улиците и номерацията на парцелите", обеща пред присъстващите Мая Спасова. Ако бобовдолци й гласуват своето доверие, кандидат-кметицата от ГЕРБ ще работи още и за редовно почистване и корекции на коритата на реките, които минават през населените места, за да се предотвратят бедствията, предизвикани от човешка небрежност.

Селата Бабинска река и Паничарево са едни от най-малките в община Бобов дол с население под 100 жители и там няма да се произведат избори за кмет на кметство. Притеснението и в двете села е, че населението намалява. След представяне на предизборната програма на ПП ГЕРБ - Бобов дол, която цели задържането на младите в общината, присъстващите изразиха одобрение и подкрепа към кандидата за кмет инж. Мая Спасова и листата със съветници.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)