Избрани Новини

Кандидат-кметът Методи Чимев: Реконструкцията на ж.к. "Бистрица" и "Елица" ще започне през 2016 г.

Срещна се със жителите на квартала

"Проектът за реконструкция на ж. к. "Бистрица" и ж. к. "Елица" е готов и ще започне през 2016 г. Намерихме решение и за проблема с водоснабдяването в квартала - заложили сме подмяна на водоснабдителната мрежа тук". Това заяви кандидатът за кмет на Дупница от ГЕРБ инж. Методи Чимев при среща с жителите на жилищния квартал "Бистрица". На нея гражданите имаха възможност да изкажат своите притеснения, да дадат препоръки и съвети, за да бъде още по-полезна работата на кметския екип в бъдеще. На срещата присъства общинският лидер на партията и кандидат-съветник Ивайло Константинов, както и голяма част от листата на ГЕРБ.

 "Всички вие искахте листата на ГЕРБ - Дупница да бъде надпартийна и в нея да има гражданска квота. Преизпълнихме това ваше желание и сега 1/3 от нея са хора от гражданската квота. Откликнахме и на друго ваше желание- избрахме експерти, които наистина са се доказали в своята област. Така постигнахме една изключително силна и достойна листа", заяви пред присъстващите Константинов. Той посочи, че посланието на листата с кандидат-съветници е, че "Не желаем теснопартийни кандидатури. Ние нямаме противоречия помежду си и няма какво да делим. Нашата кауза е Дупница и с всички сили работим за нейното развитие." 

"Направихме много неща с отбора, който е с мен- Ивайло Константинов и целия ни екип от професионалисти, както и с помощта на ПП ГЕРБ и централната власт в лицето на премиера Бойко Борисов", подчерта Методи Чимев.

"Когато кажем, че нещо ще бъде направено, ние поемаме пълната отговорност затова и го правим", допълни пред съгражданите си той.

 Младите майки изказаха благодарност, че през мандата на Чимев е изградена нова детска площадка за игра в района на ж. к. "Бистрица", но поискаха такива да бъдат направени из целия жилищен квартал. Присъстващите отбелязаха като положителен и факта, че в Дупница бяха привлечени големи хранителни вериги, което улесни дупничани и им спести време и средства за пътуване до други големи градове. Поискаха и пускането на автобусна линия с по-късен час, която да тръгва от центъра към ж. к. "Бистрица" и обратното.

 "Голяма част от проблемите са решени, защото на предната кампания през 2011 г., когато се срещахме с граждани, изписвахме по един тефтер с проблеми за решаване. Към днешния момент се сблъскваме само с проблеми като безпризорни кучета и паркоместа", отбеляза Ивайло Константинов.

"Искрено се надяваме, че оценявате това, което правим и ще правим, защото за нас е важна вашата оценка. Затова, на 25 октомври гласувайте с бюлетина номер 18 за Методи Чимев, за листата ни и ''да'' за референдума", призова дупничани общинският координатор на ГЕРБ Константинов.

Той също така покани присъстващите да дадат своята подкрепа за Чимев, като дойдат на закриването на кампанията на ПП ГЕРБ на 23 октомври от 19:00 часа на площад "Свобода".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)