Избрани Новини

Евродепутатът Мария Габриел днес и утре е в област Благоевград

Ще се включи и народният представител Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ-Благоевград

На 12 и 13 октомври зам.председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на групата на ЕНП Мария Габриел ще посети редица общини в област Благоевград.

Днес Мария Габриел ще проведе среща с бизнеса в Благоевград по покана на кандидата за кмет на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов и водача на листата за общински съветници Йордан Андонов. В дискусията ще се включи и народният представител Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ-Благоевград.

След това Мария Габриел ще отпътува за срещи с гражданите в Белица и Якоруда. Следобед тя ще посети община Сатовча за среща с работещите в големи цехове в селата Слащен и Годешево. Програмата ще продължи със среща в Хаджидимово. Вечерта Мария Габриел ще участва в събитие в с. Мосомище (община Гоце Делчев), след което ще проведе среща със земеделски стопани от община Банско.

Сутринта на 13 октомври Мария Габриел ще посети Разлог. Веднага след това ще проведе среща с бизнеса в гр.Сандански. Обиколката в Благоевградска област ще завърши с посещение на Петрич за срещи с граждани.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов