Избрани Новини

Мария Габриел застава зад Юсеин Избишенлиев за кмет на Годешево

Той има идеи и воля за видими резултати

"Кандидатът за кмет на община Сатовча Пламен Поюков и кандидатът за кмет на село Годешево Юсеин Избишенлиев са един силен екип от ГЕРБ, който има идеи и воля за видими резултати в региона". Това заяви ръководителят на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.председател на групата на ЕНП Мария Габриел на среща с работниците в обувен цех в Годешево, предимно жени. Тя подчерта, че жените са движещата сила в обществото, а Пламен Поюков и Юсеин Избишенлиев са мъже, които уважават жените, ценят техния труд и отстояват равенството между половете като европейска ценност.

„Районът има потенциал за развитие, но трябват хора, които да имат ясна визия как да се случи това. Такива са Пламен и Юсеин. Всички заедно можете да обедините сили, защото е време за по-добри перспективи”, заяви Мария Габриел.

Народният представител Даниела Савеклиева от своя страна подчерта, че кандидатите на ГЕРБ са хората, които имат енергията да реализират така желаните положителни резултати в развитието на Годешево и цялата община Сатовча. „Зарядът за промяна трябва да дойде от вас, с помощта на Пламен и Юсеин ще се превърне в грижа за всяко едно семейство, за децата ви”, призова накрая Савеклиева.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов