Избрани Новини

Мария Габриел: Подкрепата за Герчев означава подкрепа за европейското бъдеще на Разлог

Красимир Герчев и останалите от екипа на ГЕРБ са хора със сърце, разум и дух

Ръководителят на българската делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.председател на групата на ЕНП Мария Габриел засвидетелства категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Разлог за втори мандат Красимир Герчев, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места. Пред работещите в големи шивашки цехове в Разлог тя подчерта прекрасната работа през годините с Красимир Герчев, д-р Копанарова като председател на Общинския съвет, допринесла за разпознаваемостта на Разлог и на европейско ниво. „Красимир Герчев и останалите от екипа на ГЕРБ са хора със сърце, разум и дух. Ключовата дума в техните действия е отговорност. Г-н Герчев е един млад човек, с опит и натрупана мъдрост, доказал управленските си качества. Подкрепата за него и екипа на ГЕРБ означава подкрепа за европейското бъдеще на Разлог, основите на което бяха положени от Красимир Герчев”, заяви Мария Габриел.

Народният представител Даниела Савеклиева също наблегна на добрата координация с Красимир Герчев, д-р Мария Копанарова и всички останали от ГЕРБ-Разлог. „Доброто е с тях. Те са носители на позитивизъм и мотивация за още по-видими резултати в Разлог”, каза г-жа Савеклиева.

Красимир Герчев благодари сърдечно за мощната подкрепа на Европа в лицето на Мария Габриел, на парламента в лицето на Даниела Савеклиева и на всички разложани за досегашната подкрепа „На 25 октомври с бюлетина номер 3 можем заедно да продължим започнатото в Разлог и реализираме още по-добри резултати за хората в община Разлог”, заключи Красимир Герчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов