Избрани Новини

Приемът на ВСУ "Черноризец Храбър" в Кюстендил продължава

Крайният срок за подаване на документи e 23-ти октомври включително

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър"  предлага дистанционно обучение в  Кюстендил по следните акредитирани програми за учебната 2015/2016 г.: бакалавър "Международен публичен и бизнес мениджмънт ", магистър "Европейска администрация и мениджмънт", докторанти "Администрация и управление".
Бакалавърска програма в Кюстендил по "Международен публичен и бизнес мениджмънт ", "Публична администрация", профил съдебна администрация.
Условия за прием: Писмен конкурсен изпит
За кандидатстудентски изпит се признават оценките от държавните зрелостни изпити, резултатите от международни сертификати за езикови и компютърни умения, както и резултати от национални и международни конкурси и олимпиади.
Магистърска програма в Кюстендил по "Европейска администрация и мениджмънт", с квалификация магистър по публична администрация и мениджмънт. Форма и продължителност на обучението - дистанционна.
- 2 семестъра - за "бакалаври"/"магистри", завършили професионално направление "Администрация и управление";
- 3 семестъра - за завършили други направления
Докторанти: "Администрация и управление" - докторски програми: Организация и управление на производството (индустрия), Организация и управление извън сферата на материалното производство, Икономика и управление (индустрия), Социално управление. Условия за прием: конкурсен изпит /тест/ и завършено висше образование "бакалавър"/"магистър", със среден успех, не по-нисък от "добър").  За действащи служители от администрацията приемният изпит се провежда под формата на мотивационно интервю.
Прием на документи и организация на дистанционно обучение: Кюстендил, ул. "Добруджа" 2 А, ет.2, стая 206. Последен срок за подаване на документи: до 23-ти октомври включително. За допълнителна информация-тел.0894770202; 0887700544 Кюстендил, ул. "Добруджа" 2 А.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)