Избрани Новини

Успешно се представиха каратеките от КИБИ "Спартак”

Във форума участваха над 1600 състезатели

Каратеките от Клуба за Източни Бойни Изкуства „Спартак“ се завърнаха от 23-тия Световен шампионат по Шотокан Карате – До, който се проведе в гр. Суботица – Сърбия на 9 и 10 октомври. В най-високия форум, организиран от SKDUN (Шотокан Карате – До) на Обединените Нации участваха над 1600 състезатели .

КИБИ „Спартак“ участва с 5 състезатели в световното първенство, като и този път негов състезател се завърна с бронзов медал.

Въпреки жестоката конкуренция каратеките от Санданския клуб се представиха добре на Световното първенство и натрупаха опит на международната сцена. В дисциплините КАТА и КУ-МИТЕ участваха и петте състезатели, като най-добре се представи Димитър Велков, ученик от Спортно училище, Сандански. С неговите блестящи срещи отбора по КУМИТЕ на кадетите до 50 кг. успя да се пребори за бронзовите медали.

Треньорът на клуба Костадин Чепандов е много доволен от представянето на санданските състезатели и от успеха на дебютанта Димитър Велков, като подчерта необходимостта от повече усилия в подготовката на състезателите и очаква от тях добро представяне и на предстоящия Международен турнир по Шотокан Карате-До „Шисейкан“, който ще се проведе в София, 6.11. - 8.11.2015 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов